Saturday, April 30, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOGGER BARU

[image[2].png]

x tau nak cakap apa..tq je la kot kalau membantu..hahahaha..sedapkan hati ben ashaari je..
 Khas buat follower kurang dari 100 je..mcm aku ni la...

caranya mudah je..tapi aku pun x pasti betul ke x aku buat...belasah jee...

  1. Letak header(mcm gambar aku letak 2, muka Ben)
  2. Tulis tajuk : BEN ASHAARI GEGAR BLOGGER BARU dan linkkan ke entri ini ..
  3. Tu jer 

Pastekan url entri korang kat ruangan komen .BEN ASHAARI. TQQQ..

Fast And Furious 5 (Official Trailer) HD

Pertembungan 2 star<> yang pasti menggemparkan.


VS





nak lagi masuk link kat bawah ni....


KAWASAKI Z750

impian bakal jadi kenyataan...nice bike ni kannnnnnn.....
mesti teruja korang tgk  siot...



hahaha...korang mesti teruja yang part akhir kan3...
aku dah agak dah mesti punya.Yang 2 hak korang la...
Aku nak share moto je..bukan org moto..heheheh..

Tips Tarik traffic percuma


Tips Tarik traffic percuma


Caranya Mudah sahaja, Dengan mendaftar di FreeViral.com korang akan boleh meningkat kan traffic blog korang. jom follow step nie..

[1] pergi ke FreeViral.com

[2] Dan korang akan jumpa macam nie..


[3] Tapi petak code korang kosong kan, korang kena klik iklan dekat situ, daripada sponsor ad sampai iklan yang ke 5. then korang masuk kan code dia.

[4] Selepas itu korang isi detail korang dekat bawah tue.

[5] Then korang akan dapat comfirmation email. Dan korang akan jugak referel link. ni contoh aku punya.


[6] Then Kerja korang tinggal buat post macam aku untuk promosi link referral korang. kalau korang try buka korang punya referral link korang, web sites korang dah ada di antara ads tue..


Antara kelebihan FreeViral.com nie..

[/] Ianya percuma dan tidak memakan masa yang lama, 

[/] Agak mudah berbanding web free yang lain

[/] korang boleh login ke web freeviral nie untuk ubah URL korang.. just nice kan..



p/s- kalau korang malas nak buat entry, copy entry nie pon boleh.. x de hal punya!.. hehe

Tip nuffnang

kepada semua bloger yang baru belajar macam aku cara nak buat duit dgan nuffnang..Jom kita saksikan  clip video ini.....

maharaja lawak

KONSPIRASI DUNIA –Kehadiran Dajal Semakin Jelas Dirasai

aku ada benda nak share ngan korang semua. tntang tajuk kat atas 2..
korang boleh la layari kat cni untuk maklumat lanjut.


Aku pon bukan bagus sagat, tapi at lis kita kena amik tahu jugak pasal hal2 sebegini..maklum la
kita hidup di akhir zaman ini dugaan dan penentangan terhadap agama kita (kepada yang beragama islam) hebat...

SaeBoya 3 AlaM: SEMUA INSAN ADA IMPIAN..

SaeBoya 3 AlaM: SEMUA INSAN ADA IMPIAN..

Friday, April 29, 2011

MASIH ADA SATU LAGI

Inilah yang dikatakan dugaan hidup,lepas 1 datang 1 lagi. Tapi yang ni mungkin yang terakhir bagi ku dalam merialisasikan impian sebagai ENGINEER...hahahahaha..(poyo gila)..... puji diri sendiri...wowowowwo.

Mesti korang nak tahu apa yang terakhir or yang satu lagi 2 kan?????????

ini la yang satu lagi 2...heheheh presstress...

  • apa kena mengena dengan gambar 2?
  • apa itu prestress?
  • apa kena mengena gambar dengan perkara terakhir?


mesti korang nak tanya soalan yang kat atas 2 kan.....aku dah tahu...hahahaha

JAWAPANYA IALAH...........AKU ADA EXAM SUBJEK PRESTRESS DAN MERUPAKAN EXAM YANG TERAKHIR UNTUK PENGAJIAN AKU.... ITU JE....

Aku harap korang semua boleh la doakan kejayaan aku ye ye ye.....(meminta-minta)..

ALL THE BEST KEPADA YANG MENGHADAPI EXAM...termasuk la aku sama...(dengan nada x malu)

SEMUA INSAN ADA IMPIAN..

Seorang sahabatku  telah selamat daripada godaan iblis dan kuncu2nya...


terpapar diwajahnya satu kejayaan dan kebanggaan


penghormatan diberikan kepada sahabatku


semoga berkekalan ke akhir hayat.




Persahabatan untuk selamanya......sahabat hingga ke akhir hayat.

STRESS:-(

tiba masanya musim EXAM pasti akan datang perkara ini,...STRESSa
TErpaksalah berusaha untuk beroleh kejayaan....kena kuatkan semangat ni...heheheh..
jom study...hahahahahah

Thursday, April 28, 2011